25 jaar Wereldwinkel

25 jaar Wereldwinkel Made                                                                                                                                               

Wereldwinkelweetje                                                                                                                                                  

Op 19 maart 1993 vond de officiële overdracht plaats en werd de wereldwinkel in de Marktstraat een feit. 2018 is om die reden voor de Wereldwinkel te Made een bijzonder jaar, want we bestaan dus al 25 jaar!.                                                                 

Er is dus al 25 jaar een torentje in de Marktstraat! Wij zijn daar met alle vrijwilligers heel erg trots op en willen dat samen met jou vieren. In de jubileum maand maart doen we dat met een fantastische actie. In deze maand  heb je als klant een mooi voordeel. Want als je bij de Wereldwinkel te Made inkopen doet, waarbij het bedrag €25.00 of meer bedraagt, dan krijg je 25% korting op de non food artikelen, dat is toch geweldig! Let op: 1 maart gaat dit in.                                                                    

Als klant weet je dat de wereldwinkel bijzondere producten te koop heeft, voor elk wat wils. Mooie tassen, sjaals, vazen, schalen, beelden, symbolische artikelen en artikelen met een verhaal. Wierook, boeken, ansichtkaarten, doppers, sieraden en nog veel meer! Je weet ook dat de meeste van onze producten Fairtrade  geproduceerd zijn.  Eerlijke handel of fair trade is een term die met name in de westerse wereld wordt gehanteerd als beschrijving van internationale handel die gericht is op duurzame ontwikkeling in ontwikkelingslanden. Volg ons ook op facebook: Wereld Winkel Made en/of onze website: made.wereldwinkels.nl en op de website van “Kijk op Drimmelen”.