Baby draagdoek

Baby dingen; handige draagdoek !

Wereldwinkelweetje

De babyslaapzakjes ken je al, daar hebben we je een aantal weken geleden al op attent gemaakt. Deze hebben we nog steeds in ons assortiment. Dit keer willen we je ook kennis laten maken met de handige draagdoek van Anne-Rose (With a touch of Rose).

Als importeur en groothandel begeleidt Anne-Rose de makers in India met haar eigen ontwerpen. En dat slaat aan. De producten zijn no-nonsense qua uitstraling. Praktisch in gebruik. Van een hoge kwaliteit en zeer betaalbaar. Elk product is bovendien fairtrade gecertificeerd en voorzien van het GOTS keurmerk. Anne-Rose: “Mijn ‘touch’ is dat elk product dat ik bied, voldoet aan de kenmerken: eerlijk, puur en duurzaam en met zorg ontworpen en gemaakt. Dat verdienen de allerkleinsten toch?” Hiermee maakt zij duidelijk, dat het om een bijzonder product gaat. De pure katoen waarmee zij werkt is zoals gezegd duurzaam en heerlijk zacht. De draagdoek is een zogenaamde rekbare doek, dat betekent dat je deze eerst knoopt en daarna je kindje in de doek bij je doet. Onze doeken zijn dun, maar toch heel stevig. Dat laatste komt door het randje en door de weving van het katoen.

With a touch of Rose, (waar deze info vandaan komt) is producent van uitsluitend 100% biologisch en Fairtrade katoen, verkiest de traditionele lange draagdoek als favoriet. Waarom? Omdat je hiermee je kindje ergonomisch draagt en dit voor jezelf ook het meest comfortabel is. De doek “groeit” immers mee met je kindje en drukpunten zijn er eigenlijk niet. De doek is natuurlijk altijd te verschuiven/uit te vouwen over je schouder en rug. Biologisch katoen ademt én is bovendien goed is voor de huid van je kindje. De doek is rekbaar, wat wil zeggen, dat je deze eerst knoopt en dan pas je kindje in de doek doet. Een voordeel, want bijvoorbeeld in het geval van een vieze luier, haal je je kindje uit de doek en kan je je kindje weer terug doen zonder de doek opnieuw te knopen. De doek is geschikt voor kindjes tot 15 kg. Je kunt de doek komen bekijken in onze winkel in de Marktstraat, dan kun je zien hoe de doek werkt. Of kijk op de website; Made.wereldwinkels.nl of je kunt ons gaan volgen op facebook; Wereld  Winkel Made